Torque WTQ-023

Torque WTQ-023

Mai multe informatii

Gama de anvelope TORQUE WTQ-023 este prevazuta cu un profil directional si este dezvoltata in special pentru autovehiculele 4x4, care au nevoie de performante superioare in orice moment al iernii, atat pe zapada cat si pe drumuri umede sau uscate. Profilul optimizat al benzii de rulare prevazut cu multiple caneluri, asigura accelerarea si franarea pe zapada in conditii excelente. Nervurile solide centrale imbunatatesc manevrabilitatea si stabilitatea la viteze mari si atunci cand se schimba banda de rulare pentru depasire. Profilul are umerii exteriori rigizi, pentru a spori siguranta in curbe.

Compozitia bogata in silika a benzii de rulare asigura o aderenta ridicata chiar si pe gheata mentinind cauciucul moale la temperaturi scazute. Alegand gama de anvelope Torque pentru sezonul de iarna, va face sa va bucurati de performante maxime in schimbul unui pret redus.
TORQUE este unul dintre brand-urile de anvelope de buget care ofera o gama diversificata de modele de vara , all season si iarna pentru autoturisme, cargo si 4x4. Angajamentul de a dezvolta si de a produce anvelope fiabile si sigure, au ajutat la cresterea notorietatii marcii pe piata mondiala. In prezent, marca TORQUE este prezenta in peste 40 de tari de pe glob, nelipsind de pe nici un continent.

TORQUE – Engineerd in Great Britain .

Date tehnice
Garantie 5 ani
Clasa de viteza H
Economie combustibil E
Eficienta franare C
Decibeli 71
Video

1 Produse in aceeasi categorie